Banana Bread

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Ingredients

  • 3 ripe bananas
  • 100g sugar
  • 125 g butter, melted
  • 2 eggs
  • 100g banana bread
  • 100g flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1/2 tsp salt

Optional: 100g chopped nuts or chocolate chips

Step 1

  • Preheat oven to 180 °C and grease a loaf pan
  • Peel 2 bananas and mash them in a bowl
  • Mix sugar and melted butter with the bananas
  • Add eggs and mix
  • Mix flour, banana bread mix, salt and baking powder and stir in slowly

Optional: Stir in nuts or chocolate

Step 2

  • Teig in die Kastenform geben und mit einer Banane (und optional Nüssen und Schokolade) verzieren
  • Das Bananenbrot für ca. 50-60 Minuten goldbraun backen

Step 3

  • Das Bananenbrot aus dem Ofen nehmen und abkühlen lassen, bevor es aus der Form gelöst wird
  • In Scheiben schneiden und genießen!

You can easily recreate this recipe with our bowl and just a few ingredients